OUR MISSION

Tại Sao lại Là Crazy Love?

Chúng tôi

là ai?

 

It turns out that love can do a lot of things.  Crazy Love Foundation believes that love is not just a FEELING, but that it involves ACTION.  

 

Crazy Love Foundation has a mission to help those that are disadvantaged in Vietnam and around the world. We serve as the bridge to connect those in abundance with those that are lacking. 

 

Through education programs like “Make a Way” we serve children that are unable to attend school because of homelessness, poverty, or other circumstances, making a way for them to attend and in turn change the path of their future.

 

In addition to programs of education, Crazy Love Foundation aims to make an impact in additional ways. We have a heart to serve those who can not serve themselves. Our vision is to reach single mothers, the elderly, the homeless, the uneducated, orphans, the unemployed, the poor, and the disabled. However, one of our goals is to not just provide a solution to the day, but a solution to the problem. That is why many of our current projects and anticipated projects will focus on providing education, training, job experience, and sustainable change. We can guarantee that one hundred percent of all donations are going to serve the needy and disadvantaged.

Đã bao giờ bạn làm gì đó theo kiểu “bất bình thường” chưa?
 

Chúng tôi thì luôn được nghe những câu chuyện về những người bình thường nhưng làm những việc “không bình thường” chút nào: họ bơi cùng cá mập, họ nhảy từ vách núi đá xuống, họ ăn những món ăn mà nó chẳng liên quan gì đến nhau…
 

Trong tôi thì vẫn luôn hiện hữu về những điều khi tôi còn ngồi trên ghế nhà trường, có những buổi dã ngoại, bữa tiệc “ bất bình thường” cùng bạn bè, làm những việc “ khùng khùng” của tuổi đôi mươi, mười tám…
 

Vậy đấy, chúng ta đã làm những điều thật sự “không bình thường” tí nào…vậy tại sao lại không thể “cho đi yêu thương” một cách “ không bình thường” nhỉ? Ý tôi là: làm mà cũng không hiểu tại sao mình làm? làm vì điều gì? tôi cũng chẳng biết.


Có lẽ đơn giản là “vì tôi muốn làm, vì tôi không thể không làm”.
Mọi đóng góp của các bạn cho tổ chức này đều đến tay người cần được giúp đỡ. Hãy theo dõi những thông tin chúng tôi cập nhật trong các trang trên mạng…


Hãy cùng chung tay với chúng tôi!

 
 
  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© CRAZY LOVE FOUNDATION 2018